nap

Szeretettel köszöntjük az Óbudai Kézműves Sörök Fesztiválja – Kisüzem 2019. rendezvényen.
A rendezvény szervezői, a biztonsági szolgálatot teljesítők mindent megtesznek annak érdekében, hogy a Látogatókat semmi ne zavarja a felhőtlen szórakozásban. Ehhez azonban az Önök együttműködésére is szükségünk van. Összefoglaltuk a biztonságos szórakozáshoz szükséges tudnivalókat, ezek betartásával elkerülhetőek a balesetek, csökkenthetők a kockázatos helyzetek.

A fesztivál szervezője:
Budapest Főváros III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat, Rendezvényszervezési Csoport
A rendezvény helyszíne: Budapest III., Óbuda – Fő tér, Szentlélek tér
Területbiztosítást végző cég: Unity Group Kft.

A rendezvény a látogatók számára díjmentesen látogatható.

LEGYEN A ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER ÖNKORMÁNYZATÁNAK VENDÉGE EGY POHÁR SÖRRE!
A MEGVÁSÁROLT POHÁRRAL AZ ELSŐT INGYEN CSAPOLJUK! EGÉSZSÉGÉRE!
A sörkóstolásra csak a helyszínen vásárolt korsóval van lehetőség, melynek ára 650 Ft. A korsó nem visszaváltható.

A RENDEZVÉNY NYITVATARTÁSI RENDJE:
2019. szeptember 6. péntek: 16.00-23.00
2019. szeptember 7. szombat: 14.00-23.00
2019. szeptember 8. vasárnap: 14.00- 22.00

A programokról a kihelyezett információs táblákon, bővebben a www.obuda.hu és Óbuda-Békásmegyer facebook oldalán is tájékozódhatnak.

Kérjük vegyék figyelembe, hogy a rendezvényen minden látogató a saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a rendezvény sajtónyilvános, továbbá a résztvevőkről kép-és hangfelvétel készülhet, amelynek időbeli korlátozás nélküli felhasználásához a Szervező promóciós felületein, kommunikációs- és marketing-anyagain a rendezvényen résztvevők megjelenésükkel hozzájárulnak.   

KÉRJÜK, A RENDEZVÉNY TERÜLETÉN NE KERÉKPÁROZZANAK!   

A kereskedelmi és vendéglátó egységekben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal a Rendezvény területén tilos kiszolgálni.

Kérjük, személyes értéktárgyaikra fokozottan ügyeljenek, mert a Szervezők ezek elvesztéséért, megrongálódásáért felelősséget nem vállalnak. A talált tárgyakat kérjük az Információs ponton leadni.

A rendezvény területén a szervezők előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle gazdasági, kereskedelmi, reklámtevékenységet és politikai aktivitást, tevékenységet folytatni!

A rendezvényt vagy a közönséget zavaró viselkedés esetén a Szervezőnek és a biztonsági szolgálatnak joga van az ilyen magatartást tanúsító személy figyelmeztetésére illetőleg távozásra való felszólítására.

Ha nem akarja otthon hagyni négylábú kedvencét, saját felelősségére, pórázzal természetesen elkísérheti Önt a rendezvényre. Önről, mint felelősségteljes gazdiról feltételezzük, hogy az esetleges piszkot is eltakarítja a kutyája után. Azonban úgy gondoljuk, hogy a délutáni, esti forgatagot nem feltétlenül élvezik négylábú barátaink. Az Ön jókedvét igen, viszont a kutyája jókedvét nem tudjuk garantálni!   

Kérjük, hogy a rendezvény megközelítésére lehetőség szerint a közösségi közlekedést vegyék igénybe, a parkolóhelyek korlátozottak.

A kordonnal, kerítéssel lezárt területeken csak az oda beosztott és megfelelő jogosultsággal rendelkező személyek tartózkodhatnak.

Véleményeiket, észrevételeiket kérjük a rendezveny@obuda.hu címen osszák meg velünk.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Kérjük, hogy vigyázzanak magukra és egymásra!
Köszönjük.

van még

Kapcsolatok